Nyheder

Her på siden holder vi dig opdateret på alle nyheder omkring DiCyPS samt relevante nyheder fra vores partnere.

Brug din el fleksibelt og bidrag til den grønne omstilling

I en årrække har forskere på Aalborg Universitet arbejdet med fleksibelt energiforbrug. I et nyt europæisk projekt fortsætter de udviklingen af et koncept, hvor både forbrugere og virksomheders villighed til at være fleksible får afgørende betydning.

read more

Tropperne samles i ny dansk cyberhub

Mange gode initiativer sættes i disse år i gang for at styrke cybersikkerhed i dansk erhvervsliv. Men nu skal det være slut med at skyde med spredehagl. En ny samlende enhed, Danish Hub for Cybersecurity, skal skabe synergi og koordinere igangværende initiativer, og så skal flere tiltag også iværksættes.

read more

Kim Guldstrand Larsen i ny P1-serie om fremtidens teknologi

Onsdag den 3. maj 2017 deltog Kim Guldstrand Larsen i et 30-minutters interview på DR P1. Programmet var del af en ny serie, hvor psykologiprofessor Svend Brinkmann interviewer danske forskere for at undersøge, hvordan teknologiske og videnskabelige landvindinger vil...

read more

Big data om vores kørsel skal forhindre trafikulykker

Trafikforskere fra Aalborg Universitet vil bruge store datamængder om vores adfærd i trafikken til at forebygge fremtidens uheld. I denne uge præsenterer de deres tanker om fremtidens ulykkesforebyggelse med teknologiske sladrehanke ved en international konference i Australien.

read more